PALVELUT TEILLE

Jag betjänar även på svenska

 Kaipaako porukkanne eväitä jaksamiseen ja yhteistyöhön? 

Kaipaako potilasjärjestönne jäsenet tukea oireiden kanssa elämiseen? 

Entä, kaipaako työyhteisönne tukea arvojenne mukaiseen toimimiseen, niiden inhimillistämiseen jalkauttamisen sijaan? 


Olen paitsi ekonomi, valmentaja ja palvelu- & systeemimuotoilija myös lääketieteisiin liikunnan, länsimaisen ja itämaisin koulutuksin perehtynyt terveydenhuollon ammattilainen. Tällä hetkellä opin lyhytterapia opinnoissani jälleen uusia ihmisiä auttavia ratkaisukeskeisiä eteenpäin vieviä menetelmiä ongelmakeskeisien ja paikallaan junnaavien lähtökohtien sijaan. Työkseni olen tuonut esille ihmisten (työntekijöiden, esihenkilöiden, asiakkaiden ja potilaiden) ääniä, hoidon järjestämiseen, runsaamman arvon tuottamiseen, bisneksen tuntumiseen brändin välityksellä, työyhteisöjen/tiimien merkityksellisempään toimintaan ja hyvinvointiin sekä nyt myös kehon viisautena kuuluvaksi. Yrittäjänä haluan jakaa siitä hyvästä, jota itse olen saanut opein, teoin ja toimin kokea. Siksi jaksamisen haasteiden ja eri oireiden kanssa elävät, herkemmin elämää kokevat sekä arvopohjaltaan välittävät toimijat ovat lähellä sydäntäni. Valmennuksieni ja asiantuntija fasilitointieni kautta haluan välittää ja luoda yhteyttä sekä laajentaa ymmärrystämme voimavarana eteenpäin vievä ratkaisukeskeisyys ja kehon viisaus. Alla voit kurkata tekemistäni käytännössä. 

Olen avoin ideoimaan juuri teille sopivaa sisältöä kestoineen - otathan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisin olla teille avuksi: 

varpu@varpusvalkea.fi / 040-748 0639


"Kiitos, kun olit luennoimassa ja harjoittamassa meitä rentoutumisen maailmaan. Rentoutuminen on etenkin hankalasta tinnituksesta kärsiville ja kaikille meille muillekin tärkeä taito, jota useampien pitää opetella. Ohjasit mukavasti meitä rentoutumisessa." - Kuuloliitto ry -