Ryhmävalmennukset potilasjärjestöille: Höyhenen keveys -valmennus

19/02/2024

Rentoutumiseen, sen keinoihin ja vireystasoon perehtyvä valmennus. Hermosto ja sen säätely hengityksen kautta toimii meille avaimena näissä keinoissa. Tietoutta, testausta ja jokapäiväisen elämän ja olemisen taitoja kehittävä hetki yhdessä tehden, jakaen ja oppien.


Mitä valmennukset saavat aikaan?

Hyvää oloa ja lepoa kehotuntemuksen, läsnäolon taidon ja jaksamisen kautta lisäävät valmennukset. 

Meitä kroonisesti sairastavia ihan tavallisia ihmisiä askarruttavat välistä ajatukset, kuinka elää oireista tai sairastamisesta huolimatta mahdollisimman hyvää elämää. Mistä omannäköinen mielen ja kehon levosta käsin tuntuva hyvä olo koostuu? Kuinka jaksaa pitää huolta itsestä ja miten? Mistä löytää motivaatio huolehtia itsestä, kun sairastaa tai elämä vaatii välistä liikaa? Kuinka löydän kehoni ja sen viisauden puolelleni voimavaraksi?

Haasteista ja oireilusta huolimatta elämää voi elää levosta käsin kehoa kuunnellen. Näin koen. Tarkoituksenani on auttaa kaltaisiani pohtimaan omaa hyvää oloaan lähteineen itse sekä yhdessä osallistuen. Kulloinkin tarkennettavasta valmennusteemasta riippuen teemme harjoituksia, pohdimme ajatuksia tutkitun tiedon herättäminä ja jaamme toisillemme vertaisina omaa koettua elämää.

Tästä on kyse Kehosta käsin -hyvän olon valmennuksissa. Uusien oivalluksien kehkeytymisestä, yhdessä oppimisesta ja keskeneräisinä olemisesta jakamisen ilon kera.