PALVELUT, JOITA TARJOAN SINULLE

 

Kaipaako kehosi huoltoa ja huomiota? 

Kaipaatko mieleesi selkeyttä ja hetken lepoa? 


Olen paitsi valmentaja, koulutettu hieroja ja akupainaja myös palvelu- & systeemimuotoilija sekä lääketieteisiin liikunnan, länsimaisen ja itämaisin koulutuksin perehtynyt terveydenhuollon ammattilainen. Tällä hetkellä opin ratkaisukeskeisissä lyhytterapia opinnoissani jälleen uusia ihmisiä auttavia menetelmiä. Työkseni olen tuonut esille potilasnäkökulmia, meidän ääntämme, hoidon järjestämiseen, tuottamiseen ja nyt myös kehon viisautena kuuluvaksi. Yrittäjänä haluan jakaa siitä hyvästä, jota itse olen saanut opein, teoin ja toimin kokea. Siksi eri oireiden ja jaksamisen haasteiden kanssa elävät, herkemmin elämää kokevat sekä arvopohjaiset toimijat ovat lähellä sydäntäni. 

Välitän, siksi tahdon auttaa levosta & kehosta käsin!

 

Akupainanta / hieronta

Shiatsu

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Herkästi elämää kokevien ryhmä


Akupainanta / hieronta

Levosta käsin -hieronta akupainaen

 • Tarjoan koulutettuna hierojana ja länsimaiseen, itämaiseen sekä liikunta lääketieteisiin perehtyneenä osaajana käsilläni tehtävää lääkkeetöntä hoitomuotoa akupisteitä hyödyntäen aina kehoasi kuunnellen. 
 • Olet tervetullut Valkealle, kun kaipaat hetkeä hengähtää, kivun ja muiden oireiden lievitystä, apua syvään ja hyvään uneen ja lepoon, kehon kautta helpotusta olotiloihin, kuten jännityksiin, tukkoiseen oloon tai kireyksiin. Akupainannalla hoidetaan mm. stressiä, hartia- ja niskajännityksiä, päänsärkyä, migreeniä, kiputiloja selässä tai muualla kehossa, ruoansulatus- ja virtsatievaivoja.
 • Hoidon seurauksena saat mahdollisuuden olla läsnä ja pysähtyä kehosi tuntemuksien ja kertoman äärelle - tulla tietoisemmaksi kehosi viisaudesta lisäten siten kehotuntemustasi.
 • Hoito ajoista voit valita 1h/65€, 1,5h/85€, 2h/105€ (Vessapassilla -5€)
 • Mikäli haluat pysähtyä hetken sen äärelle, mitä kehosi kertoo, voit valita 1,5h/90€ tai 2h/110€
 • Pitkittyneeseen tai krooniseen kipuun ja oireeseen 3 krt ja 5 krt kortit
 • Varaa aikasi täältä!
 • Huomioithan, että saman päivän aikana peruuttamastasi hoidosta peritään hoitohinnaston mukainen hinta.
 • Koulutettuna hierojana kuulun Soteri-rekisteriin, joten olet tervetullut hoitoon myös sairaus-/vakuutuskassan asiakkaana. 
 • Otan vastaan hierontaan ja hyvinvointiin tarkoitettuja maksuvälineitä (Smartum / Edenred / Epassi).

Shiatsu

Levosta käsin -shiatsu

 • Japanilainen akupainanta eli shiatsu on hierontamenetelmä, joka perustuu perinteiseen itämaiseen lääketieteeseen. Hoito toteutetaan käsin ilman ihokudoksen läpi pistettäviä neuloja. Frantsilassa oppimani shiatsun tyylilaji on hidasta ja rauhoittavaa, jossa painellaan kehon energiakanavia sekä niillä sijaitsevia meillä länsimaissakin tunnistettuja sähkömagneettiselle värähtelylle herkkiä akupisteitä. Hoitoon kuuluu myös vetoja ja venytyksiä aina asiakasta kuunnellen. Toteutan shiatsun sormien lisäksi kämmeniä, kyynärvarsia ja jalkoja painelu apuna käyttäen. Nykyaikainen shiatsu-terapia pohjautuu myös lääketieteelliseen tutkimukseen monen sadan vuoden "ihmiskokeiden" ja kehityksen lisäksi.
 • Olet tervetullut shiatsuun, kun vauhti, odotukset tai vaatimukset ylittävät kyvyn kuunnella itseäsi ja pysähtyä. Tällöin elimistön luontainen tasapainotila järkkyy ja kosketus itseen heikkenee. Tämä hoidollinen hetki luo mahdollisuuden koko mielen ja kehon konkreettiselle pysähtymiselle. Shiatsu luo hetken hiljaisuudelle itsesi äärellä.
 • Shiatsu vahvistaa ja auttaa kehoa auttamaan itse itseään. Hoitojen avulla elimistössämme virtaavat energiat saavat mielemme ja kehomme toimimaan tasapainoisemmin. Erilaiset kuormitustilat lihasjännityksineen, matala-asteisine tulehduksineen tai tukostiloineen estävät elimistömme tapahtuvaa luonnollista virtausta. Akupainannan avulla tukostilat hellittävät, aineenvaihdunta elpyy, rentoutuminen mahdollistuu ja elinvoimamme palautuu kehon itsensä toimiessa.
 • Hoito toteutetaan lattialla pehmeällä hoitoalustalla. Sinun on hyvä pukeutua mukaviin vaatteisiin hoidon ajaksi, jotka eivät paina. Ethän syö raskasta ateriaa juuri ennen hoitoa.
 • 2h shiatsu hoito 105€ (sis. alv)
 • Varaa aikasi shiatsuun täältä!

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia opiskelijatyönä

 • Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on 1-10 kertaa sisältävä kokonaisuus, jonka kesto määritellään asiakkaan kanssa yhdessä tarpeen mukaiseksi.
 • "Teit minulle näkyväksi oman tilanteeni. Sain prosessissa nähdä kaiken, mitä olen tehnyt ja ennen kaikkea autoit oivaltamaan omia keinoja jatkaa. Vaikkakin itse oivalsin seuraavat askeleet, en olisi löytänyt niitä ilman sinun apuasi. Kiitos Varpu!" Tämä asiakkaani antama palaute kertoo mielestäni erittäin hyvin sen, mistä ratkaisukeskeisessä terapiassa on kyse. Ihmisen auttamisesta löytämään omat vahvuutensa, voimavaransa ja uudet näkökulmat hänen omaan käyttöönsä elämän tilanteessaan olipa se mikä tahansa.
 • Ratkaisukeskeisyys terapiassa tarkoittaa edistymistä, toivotun suunnan näkemistä ja paremman edistämistä ongelmalähtöisyyden sijaan. Huomio kiinnittyy asiakkaan omiin vahvuuksiin, onnistumisiin, uskoon ja kyvykkyyteen ja niihin asioihin ja poikkeuksiin, jotka ovat menneet paremmin sitten eletyn elämän. Kaikella koetulla on jotain taikaa mukanaan, joka voi häpeän ja alivireyden sijaan tuoda tähän päivään epätäydellisyydestä nousevaa kauneutta. Näin minä terapeuttina ja omassa elämässäni vahvasti uskon. Me tarvitsemme vierellä kulkijoita ja välistä myös ammattiauttajia.
 • Teen terapiatyötä oppivana opiskelijahinnoin: 1h/40€ ja 1,5h/45€ tai maksukykysi mukaan yhdessä sovitulla palkkiolla. 
 • Ota yhteyttä tai varaa suoraan aikaa täältä!

Herkästi elämää kokevien ryhmä

Tunne kehosi viisaus!

 • Valmennus kokonaisuus meille elämää herkemmin kokeville japanilaisen wabi sabi -elämän katsomuksen tuoman kauneuden rikastamana. 
 • Tunnetko kehosi kielen ja mitä se sinulle haluaa milloinkin kertoa? Jos haluat luoda parempaa yhteyttä ja oppia ymmärtämään kehosi viisautta - tämä valmennuskokonaisuus on sinulle. Saat hiljentyä kehosi viisauden äärelle. Oppia tuntemaan entistä paremmin itseäsi kehosi kielien avulla. Saat itsellesi myös oman kehon viisauden aikaansaannoksen mukaasi.
 • Valmennuskokonaisuus koostuu useammasta valmennuskerrasta, jotka muodostavat luonnollisen jatkumon sisältöineen, tehtävineen ja vertaisien kesken.
 • Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alkavista tai meneillään olevista ryhmistä varpu@varpusvalkea.fi!