Hyvän olon valmennus

 

Hyvän olon valmennus on hyvinvointiasi edistävä matalan kynnyksen palvelu. Muotoilen valmennukset aina tapauskohtaisesti joko henkilökohtaiseen tilanteeseesi tai ryhmänne tarpeisiin sopivaksi olipa kyse työyhteisöstänne tai potilasjärjestönne jäsenistä. 

Valmennus tapahtuu keskustellen ja erilaisia työvälineitä mm. mielikuva-, rentoutusharjoituksia ja intuitiivista kirjoittamista hyödyntäen. Valmentajana tuen sinua oivaltamaan niitä olennaisia asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä elämäntilanteessasi ja tarpeissasi. Itse valmennusprosessi on ratkaisukeskeinen ja siihen kuuluvat toivomasi tilanteen kartoitus, tavoitetilan luonti ja sen kirkastaminen sekä näköisiesi toiminnallisien suunnitelmien laadinta. Päätavoitteena on auttaa sinua elämään sinun näköistäsi elämää itseäsi, terveyttäsi ja hyvinvointiasi vaalien. Valmennus auttaa sinua voimaantumaan tavoitteitasi kohden. Mielen hyvinvointi kulkee tiiviisti yhdessä kehon hyvän olon kanssa. Valkean palveluin yhdistän mielelläni kehon ja mielen tasapainoa edistäviä hoitoja valmennuksiisi!

Tarvitsetko 

– iloa ja hyvää oloa arkeesi? 

– irtauttaa itseäsi suorituskeskeisyydestä? 

– työpaikkakiusaamistilanteessa voimaa jaksaa ja tehdä oikeita valintoja? 

-tukea, rinnalla kulkijaa, elämäsi muutostilanteessa? 

– selkeyttää ajatuksiasi, toiveitasi tai haaveitasi koskien tulevaa? 

– voimavaroja löytääksesi itsestäsi vahvuuksia ja jaksamista luodaksesi toivoa ja voimia tulevaan? 

– iloa, lepoa ja tyytyväisyyttä arkeen, jotta uudet unelmat voivat saada alustan syntyä? 

– löytää oman näköisesi elämän aineksia ja haaveille siivet?

Olet tervetullut valmennukseen!

 

Tunnin valmennus = 85 € (sis. alv)

3 X tunnin valmennus = 250 € (sis. alv)

keho & mieli valmennus = 140 € (1h valmennus + 1h hieronta)

teen myös ryhmävalmennuksia, joiden sisältö ja hinta sovitaan tapauskohtaisesti

(esim. Potilasjärjestöt, työyhteisöt tai ikäihmiset, joiden aiheina on ollut mm. Ilon työpaja, jaksaminen, hyvän olon resepti ja sisäinen motivaatio)

 

Huomioithan, että valmennus ei ole terapiaa, eikä menneitä peilaavaa tai opettamista tai konsultoimista siitä, kuinka asia tehdään tai kannattaisi tehdä. Valmennuksella voi kuitenkin olla terapeuttinen vaikutus.

 

 

Jaksamista antava tuki terveydenhuollossa

Kärsitkö kroonisesta sairaudesta tai oletko kohdannut elämässäsi yllättävän terveydellisen haasteen ja tarvitset jonkun, joka auttaa sinua sekä kivunlievityksen että jaksamisen kanssa? Valkean palveluin voin auttaa sinua sekä keho että mieli huomioiden.

Tarvitsetko tuen omien hoidollisien oikeuksiesi vahvistamiseksi tai tukihenkilön vaikka lääkäri- tai sairaalakäynnillesi? Omien oireiden ja tarpeiden esille tuominen ja rakentavasti omista oikeuksista kiinni pitäminen sekä hoidollisien tahojen kanssa yhteisymmärryksen aikaansaaminen on sinun kannaltasi ensisijaisen tärkeää.

Otapa yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva tapa ja mahdollisuus valkean tuelle!

Suomessa on myös useita potilasjärjestöjä, joiden puoleen voit kääntyä tai voimme myös yhdessä etsiä näistä juuri sinulle sopivaa vertaistukea.