Hyvän olon valmennus

 

Hyvän olon valmennus on hyvinvointiasi edistävä matalan kynnyksen palvelu. Muotoilen valmennukset aina tapauskohtaisesti joko henkilökohtaiseen tilanteeseesi tai ryhmänne tarpeisiin sopivaksi, olipa kyse työyhteisöstänne tai potilasjärjestönne jäsenistä. 

Valmennus tapahtuu keskustellen ja erilaisia mieltä ja kehoa hyödyntäviä työvälineitä mm. mielikuva-, rentoutusharjoituksia ja intuitiivista kirjoittamista sekä palvelu- ja systeemimuotoilun menetelmiä hyödyntäen. Valmentajana tuen sinua oivaltamaan niitä olennaisia asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä elämäntilanteessasi ja tarpeissasi. Yksilövalmennusprosessi on ratkaisukeskeinen ja siihen kuuluvat toivomasi tilanteen kartoitus, tavoitetilan luonti ja sen kirkastaminen sekä näköisiesi toiminnallisien suunnitelmien laadinta. Päätavoitteena on auttaa sinua elämään näköistäsi elämää itseäsi, terveyttäsi ja hyvinvointiasi vaalien. Valmennus auttaa sinua voimaantumaan tavoitteitasi kohden. Mielen hyvinvointi kulkee tiiviisti yhdessä kehon hyvän olon kanssa. Valkean palveluin yhdistän mielelläni kehon ja mielen tasapainoa edistäviä hoitoja yksilövalmennuksiisi!

Tarvitsetko 

– iloa ja hyvää oloa arkeesi? 

– irtauttaa itseäsi suorituskeskeisyydestä? 

– työpaikkakiusaamistilanteessa voimaa jaksaa ja tehdä oikeita valintoja? 

-tukea, rinnalla kulkijaa, elämäsi muutostilanteessa? 

– selkeyttää ajatuksiasi, toiveitasi tai haaveitasi koskien tulevaa? 

– voimavaroja löytääksesi itsestäsi vahvuuksia ja jaksamista luodaksesi toivoa ja voimia tulevaan? 

– iloa, lepoa ja tyytyväisyyttä arkeen, jotta uudet unelmat voivat saada alustan syntyä? 

– löytää oman näköisesi elämän aineksia ja haaveille siivet?

Olet tervetullut valmennukseen!

 

Tunnin valmennus = 85 € (sis. alv)

3 X tunnin valmennus = 250 € (sis. alv)

keho & mieli valmennus = 140 € (1h valmennus + 1h hieronta)

teen myös ryhmävalmennuksia, joiden sisältö ja hinta sovitaan tapauskohtaisesti

(esim. Potilasjärjestöt, työyhteisöt tai ikäihmiset, joiden aiheina on ollut mm. Ilon työpaja, jaksaminen, hyvän olon resepti ja sisäinen motivaatio)

 

Huomioithan, että valmennus ei ole terapiaa, eikä menneitä peilaavaa tai opettamista tai konsultoimista siitä, kuinka asia tehdään tai kannattaisi tehdä. Valmennuksella voi kuitenkin olla terapeuttinen vaikutus.

 

 

asiakkaitteni kertomaa kohtaamisista

”Kiitos, kun olit luennoimassa ja harjoittamassa meitä rentoutumisen maailmaan. Rentoutuminen on etenkin hankalasta tinnituksesta kärsiville ja kaikille meille muillekin tärkeä taito, jota useampien pitää opetella. Ohjasit mukavasti meitä rentoutumisessa.” / Kuuloliitto ry